Transport
Designsales verzorgt zelf geen transport. Uiteraard helpen onze medewerkers u graag bij het inladen als u de meubels bij ons magazijn op komt halen. Alle meubels worden door ons transport-gereed aangeboden, wat inhoudt dat de artikelen in karton of folie ingepakt zijn. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelf het transport te verzorgen, dan kunnen wij u ook adviseren over alternatieven als koeriersdiensten en tijdelijke opslag.

Aanhangwagen

Mocht u voor het transport een aanhangwagen willen huren, dan kan dat bij
Boedelbak (Utrecht: Esso Cartesiusweg) en Pakeenbak (Utrecht: Texaco Einsteindreef). De tarieven beginnen bij ca € 20,00 euro per dag.

Mocht u meer voelen voor het huren van een busje, dan kan dat onder andere bij
Freeway op de Franciscusdreef in Utrecht. Tarieven vanaf ca €55,00 euro per dag.

Opslag

Wij stellen het op prijs als u de aangekochte artikelen snel afhaalt. Mocht dat voor u een probleem zijn, dan kunnen wij u enkele opslagfaciliteiten aanbevelen. Op de
Franciscusdreef in Utrecht. Ook kunt u opslagruimte huren bij Citybox op de Cartesiusweg in Utrecht.

Als u zelf komt laden...
Als u de meubels zelf komt ophalen, let dan op het volgende:
  • Wij leveren cash and cary. Eventuele transportschade is dan ook voor eigen risico. Controleer de meubels zorgvuldig bij het afhalen op ons magazijn.
  • Neem voldoende verpakkingsmateriaal mee. De meubels worden in folie of karton uitgeleverd. Voor dekens, kleden en andere beschermingsmaterialen moet u zelf zorgen.
  • Vergeet ook spanbanden, sjorbanden of ander bindmateriaal niet.