Ons Concept
Designsales is een franchise concept  van Designsales franchise bv, waarbij een geheel eigen moderne collectie design meubelen wordt ontwikkeld en alleen voor Designsales wordt geproduceerd. Op onze site vindt u dan ook slechts een greep uit onze collectie en hetgeen in onze showrooms staat. Al deze meubelen kunnen  worden geleverd in diverse opstellingen, indelingen, lakkleuren, (fineer) houtsoorten, stoffen en kleuren. Designsales heeft de optimale prijs kwaliteit verhouding.

Via partners hebben zijn er vestigingen in Utrecht, en Antwerpen.  Een bezoek aan een van de toonzalen is een bezoek rechtstreeks aan de bron.
De producent van onze collectie  is gevestigd in Utrecht en onze meubelen zijn dan ook echt MADE IN HOLLAND. Onze lijnen zijn kort waardoor  korte levertijden gerealiseerd kunnen worden. Ook kunnen er buiten onze standaard collectie, speciale wensen en eventuele aanpassingen geleverd worden.

Ons concept is uniek in meubelland; Designsales levert rechtstreeks aan de consument zonder tussenkomst van de detailhandel en vanuit onze voorraad. Designsales is dan ook de plek voor betaalbare designmeubelen.

Bij dit winkelconcept speelt internet een belangrijke rol: Designsales gaat ervan uit dat de moderne consument zich eerst op het net oriënteert en dan pas naar de winkel gaat. Wij vinden het echter wel belangrijk dat de consument de meubelen eerst ziet, voelt en beleeft alvorens tot aanschaf over te gaan.