Ons Concept
Designsales is een echte Hollandse fabriekswinkel. Als meubelfabrikant met eigen productie van moderne design meubelen hebben wij eigen showrooms  van waaruit wij onze producten rechtstreeks aan de consument verkopen. Zonder tussenhandel zijn onze prijzen dan ook permanent 30 tot 35% lager dan in de reguliere woonwinkels. Het betreft nieuwe meubelen die wij vanuit voorraad of op bestelling kunnen leveren. Op onze site vindt u dan ook slechts een greep uit onze collectie en hetgeen in onze showrooms staat. Al deze meubelen kunnen  worden geleverd in diverse opstellingen, indelingen, lakkleuren, (fineer) houtsoorten, stoffen en kleuren. Designsales heeft de optimale prijs kwaliteit verhouding.

Wij hebben een vestiging in Utrecht, en Antwerpen Een bezoek aan een van onze toonzalen is een bezoek rechtstreeks aan de bron.
Onze eigen meubelmakerij is gevestigd in Utrecht en onze meubelen zijn dan ook echt MADE IN HOLLAND. Wij produceren onze meubelen geheel in eigen beheer; van zagen tot spuiten en assembleren. Onze lijnen zijn kort waardoor wij korte levertijden kunnen realiseren. Ook kunnen wij buiten onze standaard collectie inspelen op speciale wensen en eventuele aanpassingen.

Ons concept is uniek in meubelland; Wij leveren rechtstreeks aan de consument zonder tussenkomst van de detailhandel en vanuit onze voorraad (ons centrale magazijn bevindt zich in Utrecht). Designsales is dan ook de plek voor betaalbare designmeubelen.

Bij ons winkelconcept speelt internet een belangrijke rol: Designsales gaat ervan uit dat de moderne consument zich eerst op het net oriënteert en dan pas naar de winkel gaat. Wij vinden het echter wel belangrijk dat de consument de meubelen eerst ziet, voelt en beleeft alvorens tot aanschaf over te gaan. Wij hebben dan ook drie mooie showrooms waar wij u alle mogelijke informatie kunnen verstrekken met betrekking tot onze meubelen.

Wij voeren twee eigen merken; Nomada by Hennie de Jong en Dimico, welke voorheen bij de betere woonspeciaal zaken te verkrijgen waren. Op dit moment zijn beide labels alleen nog leverbaar via Designsales. Beide merken hebben hun sporen reeds decennia verdiend in het moderne design meubelen segment.